Groei via online kanalen

Ontvang meer aanvragen voor uw kantoor

Lex & Leads is gespecialiseerd in de marketing voor de juridische beroepen. Al 10 jaar is Lex & Leads dé marketingpartner voor advocaten en juristen

Strategische online partners

Wij bedenken, creeëren en bouwen merken. Aansprekende merken voor individuele kantoren en advocaten. Lex & Leads is de strategische online partner voor advocaten en juristen. Lex & Leads voorziet honderden advocaten en juristen van nieuwe dossiers. 

Meer aanvragen

Lex & Leads zorgt voor meer aanvragen van rechtzoekenden voor uw kantoor. Via online campagnes, zorgen wij voor meer naamsbekendheid van uw kantoor.

Meer omzet

Onze aanvragen zorgen voor meer omzet voor uw praktijk. Wij zijn bekend met alle rechtsgebieden en kunnen u altijd helpen groeien.

Juridisch contact center

Lex & Leads heeft een juridisch contact center. Rechtzoekenden die via onze online kanalen contact zoeken met een advocaat, worden hier te woord gestaan door juristen.

Vaststellen rechtsvraag

Dagvaarding? Hoger beroep? Onze juristen filteren en zorgen ervoor dat u weet welk rechtsbelang van toepassing is.

Verrijkt met gegevens

Niet alleen de juridische vraag, maar ook de inkomenspositie van cliënten wordt vastgesteld. Toevoeging? Vermogen? Inkomen? Wij zorgen dat u een goed beeld heeft van de cliënt.

State-of-the-art juridische marketing

Lex & Leads is gespecialiseerd in juridische marketing. 

Juridische content

Juridische content makkelijk gemaakt, dát is wat wij doen. Geen enkele cliënt zit te wachten op lappen tekst met juridisch jargon.

Organische vindbaarheid

Online draait het om vindbaarheid. Wij zorgen dat u wordt gevonden en dat voor u wordt gekozen door cliënten.

Succesvolle SEA campagnes

Wij adverteren binnen alle rechtsgebieden. Gericht op uw doelgroep. Online marketeers die bekend zijn met de juridische wereld.

State-of-the-art websites

Wij bouwen online merken. Met  de nieuwste technieken en conform webstandaarden.

Nieuwste functionaliteiten

Onze online marketeers gebruiken uitsluitend de nieuwste en effectiefste functionaliteiten.

Op alle manieren bereikbaar

7 dagen per week

Juridische problemen kunnen  zich altijd voordoen en zijn niet gebonden aan tijden. 

Onze marketingkanalen en ons juridisch contactcenter zijn daarom ook 7 dagen per week actief. U heeft bovendien 24/7 toegang tot uw account om aanvragen van rechtzoekenden in te zien.

 

Ervaringen van andere kantoren

Al 10 jaar bedienen wij advocaten en juristen en helpen hen met groeien. Neem contact met ons op voor meer voorbeelden en resultaten die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Enkele klanten over ons:

“Als strafrechtspecialist en NVSA-lid, wilde ik mijn strafrechtpraktijk uitbreiden. Mede vanwege het feit dat ik een advocaat-stagiair aannam, had ik behoefte aan meer dossiers. Voornamelijk first-offenders werden vaste klanten. Steeds meer mensen met een strafrechtelijk probleem hun weg naar ons kantoor hebben weten te vinden.”

Strafrechtadvocaat

Utrecht

“Er zijn veel mensen in Nederland die een beslissing ontvangen van de Sociale Dienst of het UWV en niet weten wat zij daartegen kunnen ondernemen. Vaak kennen zij geen advocaten. En zeker geen advocaten die met name veel sociaal zekerheidsrecht zaken behandelen. Door onze nieuwe website en online campagnes weten deze mensen ons te vinden.”

Advocaat sociaal zekerheidsrecht

Rotterdam

“Vanaf het moment dat ik via Lex & Leads ging adverteren binnen het arbeidsrecht, heb ik talloze extra dossiers kunnen openen en mijn praktijk kunnen uitbreiden.”

Jurist Echte Meesters

Neem contact met ons op

Wij bellen u graag terug!

    Op werkdagen bellen wij u terug binnen 2 uur.

    Wij zijn zelf bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via
    088 374 79 90 of info@lexleads.nl